Merekalah penyokong hasil tak seberapaku...

Jom borak!

Sunday, November 13, 2011

Tentang Tajuk 'Kahwin Ganti'

Salam mesra buat semua.....

aifa nak ucapkan tq..tq..tq banyak2 sbb sudi singgah blog ini dan mebaca e-novel 'Kahwin Ganti'

hmmmm....aifa nak mintak pendapat kawan2 sekalian ni....

dr comment2 feedback di penulisan2u...ada yang cakap tajuk 'kahwin ganti' ni...tak besh..sbb dah menunjukkan jalan cerita sebenar & tak berapa menarik....really appreciate the comments..sbbnye buat aifa berfikir sendiri tentang penulisan aifa :-)

so, apa pendapat anda? perlukah aifa tukar sekali lagi tajuk e-novel ni? sebelum ni tajuk e-novel ni adalah 'KERNA AKU BUKAN DIA'...tp en.husband kata..terlalu 'klise'...makanya entah dari mana idea aifa dapat tajuk kahwin ganti ni ntah...
:-)

hmmmmm...so, kalo kengkawan ada pendapat..blehlah salurkan pada aifa ya? mana tahu, kawan2 ada tajuk besh2 dan menarik yang sesuai dengan jalan cerita e-novel ni leh cadangkan pada aifa....bkn pe..aifa ni bdk baru belajar nak menulis....nak letak tajuk cerita pun 'fail' lagi!hahahaa....


wokeh...jangan lupa tau! sesapa dapat cadangkan pada aifa tajuknya....insyaAllah....seandainya e-novel ni ada rezeki dibukukan....dia orang pertama aifa g tau nanti..hehehe...and nak lagi bestnya...tak payah dia g beli..nanti aifa pos bg novel percuma...hahahaha...YA ALLAH...kuat berangan betul aifa ni :-p

untuk tinggalkan comment anda, anda boleh pergi pada gambo pencil di bawah post ini ya..

anyway..thanx sbb sudi baca celoteh aifa di pagi isnin ni...

jumpa lagi!

wassalam.....


wif luv,

~nur aifa batrisya muhammad faizal~

15 comments:

Farah hana said...

tajuk kahwin ganti ni simple and sweet..kalo tukar sayang pulak kan? hehe..tpi kalo nak tuka jugak, kene letak perkataan kahwin jugaklah..sebab bunyi cam best..

AIFA BATRISYA said...

dear Farah Hana, tqvm for ur comment :-)

Anonymous said...

Sy rasa "ILUSI SATU PENANTIAN" ok gak.Luqman m'hrpkan Mya Zara m'balas cintanya.Lagu Ben Nathan & lirik blh lyn di Utube.Pd pendpt sy la.
~erica71~

Anonymous said...

'SIAPA SUAMI AKU?' atau 'CINTA SI KEMBAR' atau 'diriku ini milik siapa' 'siapa di hatimu' 'dugaan cinta''kau suka siapa?'...sje bg idea..hahhaa
ape2 pn cter ni best..
-anis-

Salmah Hanim said...

KAHWIN GANTI... tajuk yg sempoi... x perlu ditukar... dh kena pd kesahnya... Kahwin ganti la yg mmbuat ujudnya hubungan sah Luqman dan Mya Zara.....Pendapat akak... dh sesuai... cerita hak penulis...tajukpn hak penulis.....

Salmah Hanim said...

pssssttt...
mana akak nk cari patung DIBO macam Luqman punya tu???? hehehehe

AIFA BATRISYA said...

pssttt..kak salmah minat dibo jugak ye?hehehe..samalah kite..sya ada satu kat rumah.beli kat alamanda putrajaya. akak dok mane? kalo dok area kl/selangor bolehlah carik kat sana :-)

rahimawati said...

x payah tukar, dh cantik dh tajuk ne. sesuai sesagat. plz jgn tukar ky.

Anonymous said...

tak payah tukar la.. dah ok tajuk tu...menarik!!
1st baca novel ni terus tertarik... tak sabar nak tungg next part...:-)

Salmah Hanim said...

Sya.....!!!!! dah dapat Dibo.... Hahahahaha..... bukan sonang nk cari...

adilah said...

tajuk dah ok kut..mmg la mgkn kte trus tahu ape storyline dia..but ending kte xthu kan

zemahjemah said...

suami yang ditukar?
kahwin kontrak?
second choice( tak logik kot)
hanya atas kertas?
suami yang diganti?
mudanya suami aku?
suamiku diganti?
adeh~~~~
bnyak sgt lah pulak
eheheheeh sje2 je nk suggest :)

tulip kayma said...

asanya tjokk ney daa ckop bgus daa.. x perlu d tukar lgi..
juz pdpt sya...

rafika dewi jahrul said...

salam aifa...
x payah d tukar la tajuk dye ny..
tajuk kahwin ganti tue da sesuai da ngan jln cite dye.... bunyi pun sweet n sempoi..
x payah la tukar...... :)

rafika dewi jahrul said...

x payah la tukar tajuk nyerr...kahwin ganti da kena la ngan jln cite nyerr sesuai sangat sweet n sempoi jew bunyi nyerr.. x payah la tukar...