Followers

Thursday, May 31, 2012

Sedutan MSPA 14


“ Lelaki dan perempuan yang bukan muhrim, tanpa ada ikatan...berdua-duaan, berpegang-pegangan tangan ,pagi-pagi buta..elok ke tu?” Syed Nadzhan menyoal dengan wajah serius.

Tasneem terkedu. Ini mesti dia nak perli pasal hal dia dan Abang Emir tadi. Hehh, cakap tak serupa bikin! Yang mereka berdua tengah buat sekarang ni, apa bendanya pula?

“ Ni, kita berdua..dalam satu bilik ni...”

‘ Bila orang bagi nasihat, dengar. Bukan menjawab dan cuba cari alasan lain nak mengenakan orang. ‘

Tasneem mencebik. Telinga dah rasa berdesing. Hati pun dah mula rasa panas.

“ Saya bukan ada apa-apa hubungan pun dengan abang Emir. Saya anggap dia macam abang saya, itu sahaja. Lagipun, kami  cuma berbual kosong je tadi.”

“ Berbual kosong sambil pegang-pegang tangan sampai masuk dalam rumah?”.

Terkedu Tasneem sekali lagi. Dirinya diberanikan merenung lelaki dihadapannya sebelum dia sedikit terkejut bila lelaki itu menghulurkan tangan ke arahnya.

“ Kita tengah berbual kosong sekarang ni and unfortunately, i’m your brother.So, boleh abang pegang tangan Anim sambil kita berbual-bual?” nada suara Dr.Syed berbaur perli.



p/s: akan datang...............

14 comments:

mirza hanna said...

cpt2 update tau

Anonymous said...

Holorrrr x sabar... Cpt update k...
Cswa

Farra Joe said...

Bestnyaaaaa cpt la update!!!

idA said...

ceit..adik..menduga..betui..perasaan kita org...

~~Ap Hasnida~~ said...

alahai...so sweet...sambil menyelam minum air yer abang nadz

hudapis said...

LIKE LIKE LIKE...XSABAR NK BC..HEHE.. RD.SYED DH START JELES...

RabaahJunaidi said...

alahai.... sabar aje..lah nak tunggu update ni.. :)

Farra Joe said...

Bla nk update???
Dh nk pengsan tggu!!!

Anonymous said...

Go go! Tak sabar . Excitedd nii! !

Farra Joe said...

Adoi bla nk update???
Rsa nya thp kesabaran semakin menipis...hehehehe!!!

Wild Cherry said...

xsabar nak bace full

Farra Joe said...

Aifa bla nk update???

Anonymous said...

Pls update. Seminggu ni xde update langsung, seksa lah tunggu. Kecewak jiwak sayak huhuhu.

Mardihah said...

adei..bila awak nak hapdet?

Jom borak!

 

******Ini nukilan hati aifa ***** Published @ 2014 by Ipietoon