Followers

Monday, February 20, 2012

Terkini tentang Kahwin Ganti

alhamdulillah....manuskrip penuh kahwin ganti sudah dihantar untuk penilaian....


jika ada rezeki...kahwin ganti akan terbit dalam bentuk novel....


terima kasih bnyk2 sya ucapkan kepada yang selama ini menyokong  Luqman dan Zara


sehingga ke tahap ini..tanpa anda...tanpa kritikan dan comment anda semua....


sudah tentu tiadanya KG sehingga ke hari ini....


moga segalanya berjalan dengan lancar...AMIN....




p/s: ...KG dah berakhir...tp masih ada tak rasanya yang sudi membaca sedutan2 dari KG?


kalo ada...comment di sini ye!

19 comments:

Anonymous said...

tahniah..nanti jgn lupa next novel lak..-Say Hello

Anonymous said...

tahniah..nanti jgn lupa next novel lak..-Say Hello

Anonymous said...

Sudi-II.. Sis teroskan la kg kat blog ni.. :)

noor said...

xsabar nak baca novel...tahniah...

Anonymous said...

wow....so imprez!!!

TAHNIAH


plizzz.....jgn lupe post pew2 ttg depe.....TAKoT Winduuuu...hukhukhukhuk

Anonymous said...

tahniah...pasti saya akan dapatakan novel ni.
e-novel Paksu Azam x ada sambungan lg ke?

LiNa said...

nanti novel dah kuar bgtau yer..xsabar nak baca novel nya..

Ms.Siti said...

yes. cepatlah kuar. xsabar nak beli,huehueheue

anisyah zainul said...

wahhh congrats :D

m said...

sudi sudi sudi sudi!!!! tahniah!

'alya_sara said...

congrats! cik Aifa semoga berjaya x sbr menunggu keluaran novel KG n utk sedutan2 dr KG tu klu bolih nak juga utk pengubat rindu pd Luqman & Zara.
Teruskan berkarya cik Aifa.

RabaahJunaidi said...

tahniah!!....
mestilah nak....

kay said...

pls kite sudi nak membaca sedutan KG ni. tak sabar2 nak beli novel ni

nabihahnoormohd said...

saya sudi..hahahaha..suka blogging !

Anonymous said...

for me, im hoping the full story. hehehe.
but even you post the small part of your novel, i will still read it.
gudluck for this novel.

Anonymous said...

Salam Ms Aifa Batrisya, good job what had u done.. Credit 4 u.. u r awesome Writer..! *wink*wink

Ida said...

Tahniah! semoga novel ini akan mendapat sambutan ramai. Saya dah tak sabar nak beli..

Sahara Schmaltzer said...

Alhamdulillah~please update bila dah kuar kat kedai...Looking forward to buy it...Truskan menulis Aifa~ =)

Sahara Schmaltzer said...

Alhamdulillah...please update tau bila dah kuar...Looking forward to buy it...=) Teruskan berkarya Aifa Batrisya~=D

Jom borak!

 

******Ini nukilan hati aifa ***** Published @ 2014 by Ipietoon