Followers

Monday, July 23, 2012

Iklan MSPA :-)


p/s: iklan sementara menunggu MSPA 18 full entry..last  full entry di blog :-)

11 comments:

zachry said...

Dah nak dibukukan ke? tk sabar nunggu ni..

AIFA BATRISYA said...

zachry...dibukukan? emmm...blom tentu dapat lagi...tgh berusaha...kalau ada rezeki :-)

Anonymous said...

ala..bukukan la...t rindu la kami kat dr.syed yg ensem n garang tuh..huhu

Annur Aleesya said...

Alaaaa.. buku kan lar~ saya tak baca lagi pun sebab tunggu di bukukan. kalu dah baca t saya geram jer sebab baca separuh-separuh~

Wild Cherry said...

xsabarnye nak tunggu bab 18... hrp2 dpt dibukukan

Anonymous said...

Berusaha!!!

Anonymous said...

harap2 ade rezeki cerita ni dibukukan, insyaAllah.. suka sesangat :)

ida said...

pls sambung panjang sikit before stop. Hopefully dpt dibukukan cpt2...by the way saya dah baca kahwin ganti... best sbb lokasi semua kat Johor, rasanya mcm real je crite ni sbb saya tinggal kat JB, UTM tu 15 min je dari rumah saya...

Anonymous said...

Salam..
so sweet Dr.Syed...
terbaikkkk larrrr.... aiisshhh...

Anonymous said...

last n3?o noo.nnti windu sewindu windunya laa kat dr.syed n anim...hope dorang kawin n dpt dibukukan.amin.

Anonymous said...

BAb 16 & 17 yg full dah ada kat mana2 ke? Saya x pernah baca lg. Ke kali ni nak bagi kombo terus bab 16, 17 n 18? X sabarnya tunggu...

Jom borak!

 

******Ini nukilan hati aifa ***** Published @ 2014 by Ipietoon