Followers

Thursday, September 12, 2013

Update Status My Dear, Mr Dimple

Assalamualaikum dan salam mesra buat semua yang sudi melayari belog ini...

My Dear, Mr Dimple akan saya hentikan entry di belog atas sebab2 tertentu.

Tapi....

Buat kalian yang masih sudi menyokong dan mengikuti sedutan kisah ini, kalian boleh join
group Facebook NHCA ( Nukilan Hati CIk Aifa). Di sana, ada banyak lagi sedutan kisah Umar dan Sofea yang tak di post di belog ini. Dan bila di post sebagai sedutan, maka bukanlah full entry dan susunannya memang aci boleh je yang mana sempat.


Terima kasih buat yang selama ini menyokong Mr Dimple secara terang atau sembunyi ( silet-reader).
Walau siapa pun anda, Saya sayang anda semua dan terima kasih sebab sudi memeriahkan belog ini :-)

Kalau ada rezeki, Mr Dimple akan terbit dalam bentuk cetakan.InsyaAllah.

Salam sayang,

9 comments:

Anonymous said...

nape tak post kt sini...bukan semua ada act fb

Fakhira Musa said...

Dua2 saya baca. Fb dgn blog

idA said...

salam dik..macam mana nak joined grp ni ya..plz...

nurizzwo said...

Apa url fb tu ye?

meina said...

ala..i am going to miss umar and his ducati..
apa url fb..
p.s: I had been silent reader for ur blog.

love from brisbane

Anonymous said...

Betul tu dik...apa nama grp tu... I want to join too... have been a silent reader.

Anonymous said...

Taip je kat fb Nukilan Hati Cik Aifa...

Anonymous said...

Taip je kat fb Nukilan Hati Cik Aifa...

Anonymous said...

Saya dh send request utk join group NHCA ..Hope kak aifa can approve it okey ;)
-iyda-

Jom borak!

 

******Ini nukilan hati aifa ***** Published @ 2014 by Ipietoon