Merekalah penyokong hasil tak seberapaku...

Jom borak!

Friday, June 15, 2012

Novel Kahwin Ganti :-)


                                          buat yang belum memiliki novel Kahwin Ganti,
                                                             kini Kg sudah ada di
                                                    Popular Paradigm Mall, Kelana Jaya
                                                         insyaAllah ada rezeki kita jumpa
                                                       di sana esok , 16/6/2012 4.45 petang
                                                                   
                                                                   buat yg sudah memilikinya
                                                      TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA
                                                                           BUAT ANDA :-)


                                                                      lot's of luv, aifa batrisya

15 comments:

cik ct payung said...

Dah ada. Siap dgn otograf cik penulis. Suka, suka, suka.

cik ct payung said...

Dah ada. Siap dgn otograf cik penulis. Suka, suka, suka.

hudapis said...

br je habis bc semalam.. best la..tahniah penulis...

Anonymous said...

xde ke versi penuh tuk bace kat blog? parents sy marah beli novel, tapi sy teringin sgt nk baca novel kahwin ganti ni...

Eijan said...

Emmm dah beli kat PBAKL ari tu....dah habis baca dan tahniah kepada penulis....teruskan usaha menulis agar dpt menghasilkan karya yg bertambah baik ye...apa2 pun KG mmg best...

wida said...

ada tp xde pon autograph cik writer..huhuhu

hafiza suraya said...

untuk kak aifa, tahniah atas pencapaian akak...ingat dulu jumpa blog akak bru ada 300 lbh pengikut skg ni makin bertambah..alhamdulilah...
fb pulak masa add akak akak ada lbh kurang 80org kwn + pembaca skg ni dah bertambah jugak..alhamdulilah..harap akak terus sukses :)

Anonymous said...

Alhamdulillah =)
Baru habis baca....
Best !
Teruskan berkarya !

Dhia Umairah said...

Assalamu'alaikum.Aifa~~I frust bila carik kat miri sarawak langsung tak jumpa novel Kawin Ganti nie...Popular takde supply ke ek?;s

Anonymous said...

Assalamualaikum cik aifa kiter....
saya betul2 baru abih baca buku kahwin ganti ..saya siap import dari malaysia semata2 nak baca cerita cik aifa kiter ni sebab takmo tertunggu2 ending kat blog....:-)
best betullllllllllll seriussss..tapi buku takder autograf cik aifa kiter la pulak..... :-(
anyway...bila cerita dr. syed and tasneem nak dibukukan....nak budget time suruh kawan post dari mesia..hehehe

TIA said...

Salan Pn Aifa


Saya dah beli dan suke baca novel kahwin ganti tapi sedikit frust sebab banyak bab dah ade secara online. Dan bila baca beberapa bab yang akhir dah habis...... lain kali janganlah masukkan banyak bab secara online, simpan dulu masa hasilkan novel yang siap tau.@ masukan bab tertentu secara online.

Iffa Ehsan said...

novel kahwin ganti ini best cuma kadang kala ada seiras dengan sebenarnya saya isteri dia

Dalam novel kahwin ganti ini, saya rasa watak hero mengalami kecelaruan identiti. Entah sekejap suka dan sekejap tidak suka & asyik mememdam rasa. Sehingga saya sendiri rasa terganggu untuk membaca cerita ini dengan tenang.

Cik Honney said...

baru je beli petang tadi...hope ending dia best ler...xsbr nk baca..hihi..sudi2lah singgah ke blog kita nanti ye..

http://wadahberbicara.blogspot.com/

Aminah said...

Assalam Cik Penulis, sudah punyai KG sejak mmula bley order online...best! Moga Cik penulis lebih berjaya dgn MSPA n seterusnya! Tahniah!!!

AiSyAh Me said...

best gile cerita nih!!!
Luqman sweet!!
Mya Zara penyabar!!
Dh katam skali dh buku kg tapi nk baca lagi sbb x puas!!